Sałatka segedyńska

Wszystko co dobre

Jola Caputa


Przez kilka lat Jola Caputa z powodzeniem współpracowała jako ekspert kulinarny z redakcjami pism o najwyższej sprzedaży. Od 2010 roku testowane przez nią przepisy, ale także i porady dotyczące kulinariów, publikował miesięcznik „Przepisy czytelników”, a następnie „Ciasta czytelników” i „Najlepsze ciasta” (wszystkie tytuły wydawnictwa Phoenix Press). W ciągu trzech lat Jola Caputa przetestowała łącznie ponad 1000 opublikowanych przepisów, nadesłanych do redakcji przez czytelniczki.
Swoim doświadczeniem i bogatą kulinarną wiedzą obecnie dzieli się na własnym blogu "Przepisy Joli", który wystartował 1 stycznia 2014 roku.


Sałatka segedyńska

Bogata sałatka może stanowić pełnoprawny posiłek. Różnorodność smaków przenika się w niej i zaostrza niestety apetyt na coś więcej. Co by tu jeszcze?

smak oleju: chili smak oleju: chili GALERIA - DRUKUJ

Jola Caputa

Jola Caputa


Przez kilka lat Jola Caputa z powodzeniem współpracowała jako ekspert kulinarny z redakcjami pism o najwyższej sprzedaży. Od 2010 roku testowane przez nią przepisy, ale także i porady dotyczące kulinariów, publikował miesięcznik „Przepisy czytelników”, a następnie „Ciasta czytelników” i „Najlepsze ciasta” (wszystkie tytuły wydawnictwa Phoenix Press). W ciągu trzech lat Jola Caputa przetestowała łącznie ponad 1000 opublikowanych przepisów, nadesłanych do redakcji przez czytelniczki.
Swoim doświadczeniem i bogatą kulinarną wiedzą obecnie dzieli się na własnym blogu Przepisy Joli, który wystartował 1 stycznia 2014 roku.

Wykonanie


  1. Gotujemy ziemniaki i jajka.
  2. Kroimy warzywa na kawałki.
  3. Do miski wrzucamy pocięte w plasterki kiszone ogórki, ugotowane ziemniaki pocięte w plasterki, czerwoną paprykę pociętą w kawałki, ugotowane na twardo jajka pocięte w plasterki, pocięte pomidory (czerwony i żółty), roszponkę, dolałam ocet winny i dodałam olej SoRiso o smaku chili. Składniki solimy i pieprzymy.
  4. Na koniec mieszamy tuż przed podaniem na stół.


KONTAKT SoRiso: www.italmex.pl/pl/kontakt/ | Copyright © ITALMEX Warszawa Sp. z o.o. All rights reserved.