Sałatka z tuńczykiem

Na domówkę lub posiadówkę

Jola Caputa


Przez kilka lat Jola Caputa z powodzeniem współpracowała jako ekspert kulinarny z redakcjami pism o najwyższej sprzedaży. Od 2010 roku testowane przez nią przepisy, ale także i porady dotyczące kulinariów, publikował miesięcznik „Przepisy czytelników”, a następnie „Ciasta czytelników” i „Najlepsze ciasta” (wszystkie tytuły wydawnictwa Phoenix Press). W ciągu trzech lat Jola Caputa przetestowała łącznie ponad 1000 opublikowanych przepisów, nadesłanych do redakcji przez czytelniczki.
Swoim doświadczeniem i bogatą kulinarną wiedzą obecnie dzieli się na własnym blogu "Przepisy Joli", który wystartował 1 stycznia 2014 roku.


Sałatka z tuńczykiem

Wyrazista w smaku sałatka rybna z ziemniakami. Ziemniaki sprawiają, że smak sałatki robi się bardziej delikatny, a sama sałatka staje się bardziej treściwa.

smak oleju: limonka smak oleju: limonka GALERIA - DRUKUJ

Jola Caputa

Jola Caputa


Przez kilka lat Jola Caputa z powodzeniem współpracowała jako ekspert kulinarny z redakcjami pism o najwyższej sprzedaży. Od 2010 roku testowane przez nią przepisy, ale także i porady dotyczące kulinariów, publikował miesięcznik „Przepisy czytelników”, a następnie „Ciasta czytelników” i „Najlepsze ciasta” (wszystkie tytuły wydawnictwa Phoenix Press). W ciągu trzech lat Jola Caputa przetestowała łącznie ponad 1000 opublikowanych przepisów, nadesłanych do redakcji przez czytelniczki.
Swoim doświadczeniem i bogatą kulinarną wiedzą obecnie dzieli się na własnym blogu Przepisy Joli, który wystartował 1 stycznia 2014 roku.

Wykonanie


  1. Ziemniaki umyłam, obrałam i pokroiłam w kostkę (obgotowałam, upiekłam w piekarniku).  Aby szybciej wykonać danie można je przygotować z pieczywem!
    Ziemniaki surowe
  2. Sałatę dałam do miseczki. Pomidorki umyłam, pokroiłam w ćwiartki i dodałam do sałaty. Oliwki (czarne i zielone), jajko przekrojone na pół, tuńczyka i upieczone ziemniaczki dodałam do reszty składników.Sałatka z tuńczykiem
  3. Polałam olejem ryżowym o smaku limonki SoRiso, posoliłam, popieprzyłam (do smaku).

obrazek galeriiobrazek galeriiobrazek galerii

KONTAKT SoRiso: www.italmex.pl/pl/kontakt/ | Copyright © ITALMEX Warszawa Sp. z o.o. All rights reserved.